This pie is the easiest ever! You only need a few ingredients so it only takes a few preparation minutes. And yes I know mine is a lil bit burned but lets all act like it looks perfect. The pie is not heavy witch makes it a good treat during ramadan.
Ingredients:
1 roll of shortcrust pastry (that's how google translate calls it)
200 ml cream
3 apples
1 tablespoon brown sugar
1 teaspoon cinnamon
Lets do this!
Place the dough in a pie dish.
Prick the dough with a fork.
Peel the apples and cut them into slices.
Divide the apples in the pie dish.
Pour the cream over it.
Sprinkel with the sugar and cinnamon.
Bake until the cake is golden brown and the cream is firm.
//Dit is de gemakkelijkste taart ever! Je hebt maar een paar ingrediënten nodig waardoor je maar enkele minuten nodig hebt voor de voorbereiding. En ja die van mij is een beetje aangebrand maar laten we doen alsof hij er goed genoeg uit ziet. Deze taart is niet zwaar waardoor hij ideaal is tijdens de ramadan.
Ingrediënten:
1 rol kruimeldeeg
200 ml room
3 appels
1 eetlepel bruine suiker
1 koffielepel kaneel
Ingrediënten:
1 rol kruimeldeeg
200 ml room
3 appels
1 eetlepel bruine suiker
1 koffielepel kaneel
Lets do this!
Leg het deeg in een taart vorm.
Prik er met een vork gaatjes in.
Reinig de appels en snij ze in schijfjes.
Verdeel de appels in de taartvorm.
Overgiet met de room.
Strooi er de suiker en kaneel over.
Bak tot de taart goudbruin is en de room vast is.
Leg het deeg in een taart vorm.
Prik er met een vork gaatjes in.
Reinig de appels en snij ze in schijfjes.
Verdeel de appels in de taartvorm.
Overgiet met de room.
Strooi er de suiker en kaneel over.
Bak tot de taart goudbruin is en de room vast is.
Keep it clean and healthy!
Lots of love
Siham
Before you bake it |
Geen opmerkingen:
Een reactie posten