donderdag 18 december 2014

FOODLOVING - Sugar free candybar



You will need: 

170g cashew nuts
100g dates
50g almonds
1/2 tablespoon coconut oil
3 tablespoons honey

Chocolate topping:
100g dark chocolate
1/2 tablespoon coconut oil
sesame seeds

1. Grind the nuts (personally I love some extra crunsh so I don't blend them to much)
2. Add the dates, coconut oil and honey.
3. Take a tin or a box and line with baking paper.
4. Pour the mixture into the tin and press firmly.

Chocolate topping:
1. Melt the chocolate with the coconut oil.
2. Spread the chocolate over the pressed mixture.
3. Cool in the refrigerator until the chocolate is completely solidified.

Enjoy your delicious homemade sugar-free candy bars.

//Benodigdheden:

170g cashew noten
100g dadels
50g amandelen
1/2 eetlepel kokosolie
3 eetlepels honing

Chocolade topping: 
100g zwarte chocolade
1/2 eetlepel kokosolie
Sesamzaadjes

1. Maal de noten (persoonlijk hou ik van wat extra crunsh en maal ik ze niet te veel)
2. Voeg de dadels, kokosolie en honing toe.
3. Neem een bakvorm of een doosje en bekleed het met bakpapier.
4. Doe het mengsel in de vorm en druk goed aan.

Chocolade topping:
1. Smelt de chocolade met de kokosolie.
2. Verdeel de chocolade over het aangedrukte mengsel.
3. Laat het geheel afkoelen in de koelkast tot de chocolade volledig gestold is.
Geniet van je overheerlijke, suikervrije zelfgemaakte candybars. 





Lots of love 
SihamS

Geen opmerkingen:

Een reactie posten